Annons:
Etikettermedlem-ifokusartikel
Läst 9692 ggr
Ulla
2012-04-21 14:23

Veckans bild 14

För att få lite omväxling här på förstasidan vill vi gärna visa upp hela den bredd som finns bland medlemmar på Ifokus. Skicka in en bild, det spelar ingen roll om du är nyaste nybörjaren eller proffsigaste veteranen! Veckans bild kommer från ingirv.

"Hej! Här kommer en bild från en hobby keramiker som väl inte är riktigt klok och skickar en bild där riktiga keramiker visar upp sina alster. Som sagt att "inte våga är att förlora". Kram på er alla!
Mitt anv.namn på iFokus är ingirv."

Skicka in en bild på din keramik du också.
Här finns information om hur du gör: Bilder efterlyses.
Här hittar du alla bilder som tidigare visats: Tidigare visat som löpsedelsbild

Sajtvärd för Keramik ifokus

_
_

Annons:
pyromanen
2012-04-21 17:09
#1

iFokus är till för alla! från grönaste nybörjare till det mest garvade proffs! (dessutom har jag läst i flera trådar om hur kinkig dendär röda glasyren kan vara, så jag förstår du inte är helt nybörjare när du lyckats få till den så bra Flört)

Ulle
2012-04-21 23:54
#2

Jättefint! Och jag håller med föregående om den röda glasyren. Den är lurig…

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.

No32
2012-04-23 14:25
#3

Åh, vilken fin glasyr. Den skulle jag vilja ha recptet på…

ingirv
2012-04-27 15:21
#4

Tack för dom snälla kommentarerna! Tyvärr har jag ännu inte vågat prova på att blanda mina glasyrer helt själv det enda jag sträckt mig till är att blanda i färgkroppar i en transparant eller vit glasyr. Jag vet att röda glasyrer är speciellt svåra att få till. Den här röda köper jag hos cebex. Den hette förr eldröd men nu kallar dom den för "röd med svart effekt", tror jag. Den blir lite djupare (och i mitt tycke vackrast) på gul lera och lite mer klarröd på vit. På det här fatet har jag pudrat över lite kopparoxid på kanterna.Glad

Upp till toppen
Annons: