Medlemmar i fokus

Veckans keramikbild 10

2012-03-07 22:00 #0 av: Ulla

För att få lite omväxling här på förstasidan har vi tidigare visat foton på olika medlemmars alster! Vi vill gärna fortsätta visa upp hela den bredd som finns bland medlemmar på Ifokus, så skicka in en bild. Det spelar ingen roll om du är nyaste nybörjaren eller proffsigaste veteranen! annakarta skickade redan före jul in bilden på sin mugg med snöstjärna på.

Nu känns det som om vintern närmar sig sitt slut, så det kanske är hög tid att visa bilden på muggen innan det är för sent.

Så här skrev annakarta då före jul.

Jag heter Anna-Karin Edholm och driver krukmakeriet made in Åre, går under namnet annakarta på keramik ifokus. Den här bilden vill jag dela med mig och samtidigt meddela att vi äntligen fått vinter i Åre :)

Gjord i stengodslera och glaserad i vitt, spritsad flinga!

Skicka in en bild på din keramik du också.
Här finns information om hur du gör: Bilder efterlyses.
Här hittar du alla bilder som tidigare visats: Tidigare visade som Veckans keramik

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl
2012-03-13 18:38 #1 av: annakarta

Kan tillägga att vi fortfarande har full vinter här, just idag snöstorm! Det är nu vi som bor här njuter som mest. Vårvinter är absolut den bästa årstiden!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.