Kurser och utbildningar

Keramikkurser 2020

2018-12-24 18:16 #0 av: Ulla

Här kan du som är medlem i forumet skriva och berätta om din kurser.

Du som är medlem i forumet kan skriva och berätta om dina egna kurser.

Du måste skriva i den här tråden. Du får länka till din hemsida där du lagt ut en mer detaljerad information .

Det är viktigt att du anger var i landet kursen hålls, t ex Drejkurs i Malmö, så att den som söker via Google hittar rätt.

Här nedan är en sammanfattning av kurserna. Varje kurs finns beskriven i en kommentar nedanför. Orterna ligger i alfabetsordning.

Skicka mig ett meddelande när du lagt upp din kurs så att jag inte missar att föra in den i sammanfattningen.

  • Keramikkurs i Glimåkra, Skåne  Kommentar #13
  • Kurser hos  Skabbekatten på Öland  Kommentar #14

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl
2019-12-12 06:43 #13 av: Eva Sigge

Keramikkurs i Glimåkra, Skåne. Att arbeta med keramik innebär oanade möjligheter att skapa. Alla är välkomna erfarna som nybörjare! Dreja, ringla, kavla, tumma och skulptera utan armering. Start v 9. 2020 Måndagar eller torsdagar kl 17-19.30 Kursavgift 2000:-/ 8ggr + kostnad för material. www.ateljesigge.se Eva Sigge Sigvardsson, Marknadsv.34 i Glimåkra. Mer info och anmälan ring 070 77 66 028 M v h Eva Sigge

Anmäl
2019-12-28 21:00 #14 av: Skabbekatten

KURSER HOS SKABBEKATTEN PÅ ÖLAND

Under 2020 håller jag tredagarskurser i drejning och kavling, fyradagars rakukurser där vi arbetar med flera tekniker och avslutar med rakubränning, samt sommarkurser på fem dagar där  vi arbetar med drejning, kavling och ringling mm.  På mina kurser ingår alltid lunch och fika i kostnaden, och kurserna passar dig som nybörjare, dig som jobbat med keramik ett tag och vill få nya infallsvinklar eller dig som för första gången vill testa att arbeta med lera. 

På min hemsidan finner du årets kursprogram, och invid varje datum en länk till mer information om respektive kurs: www.skabbekattenskeramik.n.nu/kurser

Välkomna till Öland!  

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.