Kurser och utbildningar

Utbildning

2016-01-23 11:47 #0 av: soffania

Hej!

Till hösten tänkte jag gå grebbestads ettåriga utbildning i keramik och tänkte kolla om det finns någon här som gått deras utbildning och kan rekommendera/inte rekommendera deras utbilding?

Har någon tips om annan utbildning på folkhögskolenivå för mig som har noll erfarenhet sedan tidigare (har hittat en del där det krävs erfarenhet sedan tidigare vilket inte är aktuellt)

Anmäl
2016-01-23 12:01 #1 av: alvvind

Hej!

Jag kan varmt rekommendera Capellagården på Öland. Den passar alla nivåer, man får en egen arbetsplats och drejskiva. Du får tillgång till massa material att få experimentera med och kunniga lärare vid din sida. Capellagården i sig är idyllisk, ett litet paradis:) Jag går här själv nu och tror du får leta länge för finna något bättre.

Med varma hälsningar,

Älva

Anmäl
2016-01-24 16:57 #2 av: Kerztin

Hej!
Leksands folkhögskola har en keramikutbildning som ska vara bra. Jag har själv inte gått där men jag har hört mycket gott om den från flera personer.
Mvh
Kerstin

Anmäl
2016-01-24 17:30 #3 av: soffania

Tack så mycket för svar! Ingen som har några negativa åsikter om någon utbildning och isf varför? Eller fler tips mottages gärna

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.