Utställningar/gallerier/keramiker/

Keramik i Japan

2017-03-09 22:57 #0 av: hapla

Jag åker till Japan om en vecka. Jag ska besöka Kyoto, Takamatsu och öarna där utanför, samt Tokyo. Jag vill väldig gärna titta på så mycket keramik som möjligt. Är det någon som har några tips på keramikställen att besöka?

Anmäl
2017-03-22 20:57 #1 av: Ulla

Tyvärr så var det ingen som kunde tipsa om keramikställen i Japan. Antar att du redan är där. Hoppas att du hittar något på egen hand.

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl
2017-03-25 09:22 #2 av: rodicae

Nu är det ju försent men jag hade tipsat om Seto och området runt Seto. De har t o m en keramikfestival där men den är på hösten: http://www.seto-marutto.info/ze/img/pdf/phseto01.pdf. Har själv inte varit där men hoppas kunna åka dit i höst. Det är inte lätt att hitta information på engelska på nätet men här är lite: http://www.japanvisitor.com/japan-city-guides/seto

berätta gärna när du är tillbaka vad du besökte! Så spännande och roligt.

Anmäl
2017-03-25 18:42 #3 av: Cax

Jag ska åka till Tokyo på torsdag för att hälsa på min son som bor där. Jag har hittat keramiksaker på nätet. Har beställt underglasyrer som ska finnas hos min son när jag kommer dit. Man får leta efter sidor som man kan översätta genom google. Sen söka efter det man vill ha på Amazon.jp. Här är länken till keramiksidan som jag översatte.

http://02-maruni.sun.bindcloud.jp/kaisya.html

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.