Utrustning och verkstad

Plats i Keramikverkstad på Överjärva Gård, Sthlm

2017-07-22 14:15 #0 av: DianaU

Vi är några stycken som delar ateljé/verkstad i det gamla växthuset på Överjärva gård (Solna, Stockholm). Vi söker nu efter en ny kreativ kollega som vill hyra en plats i keramikverkstan.

Verkstan ligger vackert till på Överjärva gård, dit det kommer mycket besökare året om. Vi har ofta många aktiviteter på gång som till exempel kurser, event och butiksförsäljning. Det krävs därför att du är flexibel, positivt inställd till att det händer mycket och inte har något emot att det ibland är en hel del folk som rör sig i verkstan. Det finns absolut möjlighet att sälja sina keramik, eftersom vi har öppen butik regelbundet, men platsen hyrs ut till en hobbykeramiker, då det tyvärr inte finns plats för någon heltidsproduktion. Dock behöver du vara tillräckligt van för att kunna klara dig på egen hand i verkstan.

Vi är måna om att vi ska trivas och ha roligt tillsammans. Vi ser gärna att du vill vara med och anordna aktiviteter, ha öppet i butiken och kommer med egna idéer. Eftersom vi ofta har mycket på gång så är det viktigt att du är noga med att alltid se till att utrymmena är rena och snygga, samt värnar om den vackra miljön i verkstan och på gården.

Några av oss har hundar som också ofta är med i lokalen.

Platsen är ledig från och med 1 augusti.

Hör gärna av dig till linda@uterummet.se om du är intresserad!

/Diana

Anmäl
2017-07-27 17:18 #1 av: Ulla

Verkar trevligt. Bra att ni nämner hundarna - det är många som är allergiska.
Lycka till!

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.