Om Keramik iFokus

Länkarna på länksidan

2017-11-05 10:33 #0 av: Ulla

länksidan här finns många användbara länkar till bl a leverantörer och skolor. Nu är det länge sedan listan gjordes och den behöver ses över/uppdateras.
Skriv gärna och tipsa om länkar som du vill se på sidan, eller länkar som finns där men som är felaktiga.

Särskilt bland länkarna till olika keramiker finns det nog många fel. Man fick förut en länk till sin hemsida om man länkade tillbaka till Keramik i Fokus. Detsamma om man bidragit på något annat sätt, tex skrivit en artikel. Nu är det nog inte mycket som stämmer där.
Jag tycker det vore trevligt om många  fler fanns med bland dessa länkar. Tex alla som vill och som  brukar delta i diskussionerna här. 

Vad tycker du?
 

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl
2017-11-06 13:18 #1 av: MariasKeramik

Hej!

Jag tycker att länkar till alla som vill låter jättebra. Jag har trott att man måste vara särskilt utvald för att få en egen länk på länksidan .

Jag  varken skriver eller läser särskilt regelbundet här utan lite periodvis, och då är det ofta många nya namn, men väldigt få har någon presentation av sej själva alls, så man vet inte alls vad någon är eller gör, och det skulle vara roligt att veta lite mer om alla. 

Så Ulla, lägg gärna länken till min blogg på länksidan.

Med vänlig hälsning Maria

Anmäl
2017-11-09 08:08 #2 av: Trolmen

År det OK att tipsa in sig själv på länklistan?

Anmäl
2017-11-09 09:45 #3 av: Ulla

Absolut. Jag har ännu inte bestämt riktigt hur jag ska göra, Tänkte få litet input här först.

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.