Övrigt

Bra för händerna

2019-11-08 17:45 #0 av: nyfikennovis

Hej!

vill bara dela med  att helosan fotsalva är super fet och gör att ni kan dreja längre utan att få "russinfingrar" 

Anmäl
2019-11-08 19:35 #1 av: Ulla

Fotsalva? Så den är bättre än handcremen. Kanske dags att testa. Om det inte hjälper så får mina fötter sedan bättre behandling än de får nu.

Sajtvärd för Keramik ifokus


Anmäl
2019-11-08 22:30 #2 av: NenneAhl

Använder för det mesta ren ullfett och ibland en blandning av ullfett, olivolja och bivax.

Anmäl
2019-11-10 16:07 #3 av: pyromanen

Canoderm från apoteket är min favorit. Använde helosan i många år tills jag så nåt tv-program om hormonstörande ämnen att akta sig för i allt från teflon över kvittopapper till kosmetik. Läste innehållsförteckningen på min Helosan och något av ämnena man borde undvika fanns däri...

Anmäl
2019-11-11 15:34 #4 av: NenneAhl

Använde för många år sedan vaselin, tills en kvinna som är duktig på området definitivt avrådde från att använda det. Vaselin och paraffin är produkter från petroleum industrin, något som blir kvar när man gör bensin. Sedan dess använder jag bara naturprodukter utan konserveringsmedel och andra konstigheter. (Köper av naturkosmos.se de har många andra bra saker, bla fantastiskt god kallpressad eko olivolja, te och kryddor mm. ) Köper också xantangum som jag använder som förtjocknings och ställmedel till min glasyr etc den gör att glasyren inte blir så dammig, fäster bättre, sprutglaserar så går att ha den ganska ”tjock”, vet inte om de funkar till doppglasyr.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.