Sälja och marknadsföra

Bästa postbolag för keramik

2019-11-12 11:57 #0 av: molnia

Hej,

Är det nån som vet med vilken post är det bäst att skicka keramik med? Är det nån som har erfarenhet med att skicka som företag, alltså i stora mängder såsom i små? Jag är intresserad att skicka både i sverige och utomlands. Och varifrån köper ni emballage för keramik? Tack.

mvh,

Molnia

Anmäl
2019-12-07 10:47 #1 av: AstridGy

Hej!

Jag skickar cirka 50 paket med keramik om året till USA, och har då skickat med postnord för att jag tyckte att det var smidigt. Har inte haft några problem med dom... Däremot extremt viktigt att packa ordentligt och att märka alla lådor med "fragile". Pack material går att köpa på tex Pacs on eller Pellviks. Finns butiker lite runt om i landet, och även online. Lycka till!

Anmäl
2019-12-07 18:17 #2 av: Honeybear

Jag skickar väldigt många paket till USA och andra länder varje månad, använder också postnord. Mest som vanligt brev men större keramik som kostar mer skickar jag rek eller skicka lätt med spårnr. Skaffa en våg så du kan korrekt räkna ut vad det kostar. Lådor o emballage köper jag från packoplock

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.